Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Ongeval Waregem Meerdere Gewonden En Materiele Schade

Ongeval Waregem: Meerdere gewonden en materiƫle schade

Zware aanrijding op de E17

Op zaterdagavond 25 februari vond er een ernstig ongeval plaats op de E17 ter hoogte van Waregem. Bij de aanrijding waren meerdere voertuigen betrokken en zijn er verschillende gewonden gevallen. De precieze toedracht van het ongeval is nog niet bekend, maar er wordt vermoed dat overdreven snelheid een rol heeft gespeeld.

Gewonden en schade

Het ongeval veroorzaakte een ravage op de snelweg. Meerdere voertuigen raakten zwaar beschadigd en er waren verschillende gewonden. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse om de slachtoffers te verzorgen en het verkeer te regelen. De E17 werd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer, wat voor veel verkeershinder zorgde.

Slachtoffers

Het aantal gewonden is nog niet bekend, maar er wordt gesproken over meerdere ernstig gewonden. Sommige slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De identiteit van de slachtoffers is nog niet vrijgegeven.

Oorzaak

De precieze oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. De politie is een onderzoek gestart om de toedracht van de aanrijding te achterhalen. Er wordt vermoed dat overdreven snelheid een rol heeft gespeeld, aangezien de voertuigen met hoge snelheid tegen elkaar opbotsten.

Impact

Het ongeval heeft een grote impact gehad op het verkeer in de regio. De E17 werd in beide richtingen urenlang afgesloten, wat voor veel oponthoud en vertragingen zorgde. Ook de hulpdiensten hebben urenlang gewerkt om de slachtoffers te verzorgen en het puin te ruimen.


Comments